Junior souschef.jpg

Wanneer u bij Blumé komt eten, bent u er echt eventjes uit, wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in de “Stad” in het mooie Groningen waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt voor ons team, samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen. Dagelijks werken we aan nieuwe gerechten, soms klassiek en traditioneel, soms iets uitdagender…
We laten ons inspireren door de streek, alles wat om ons heen bloeit en groeit gebruiken we graag in onze gerechten. Wild, vis uit de noordzee, zilte planten van het groningse wad en fijne groenten en kruiden uit de mooie tuinen in en rond Groningen. De natuur en het seizoen bepalen wat wij kunnen koken en creëren. Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid & kwaliteit. De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 
Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis.

 

Ook benieuwd naar ons menu?

Bekijk hier het seizoensmenu