Achtergrond Blumé.png

Wanneer u bij Blumé komt dineren, bent u er echt eventjes uit. Wij nemen de tijd voor u, en trachten iedere dag het hoogst haalbare niveau te behalen. Hier in “Stad”, in het mooie Groningen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te verwennen. De natuur is een grote bron van inspiratie voor ons team.

Hier komt alles samen, verleden, heden en toekomst. Hier komt de diversiteit van de stad tot leven. Blumé is beleven. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven.

Kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid & kwaliteit. De mooiste ingrediënten vullen we graag aan met kruiden en specerijen van over de hele wereld. 

Geniet van het moment, ontspan en laat u zich meenemen in onze reis.

 

Team Blumé

Henrice Dijks Blumé.jpg

 

Het kloppende hart van Groningen waar chefkok Henrice Dijks met seizoensinvloeden, eerlijke producten uit eigen tuin en smaakexplosies een unieke beleving creëert voor families en vriendengroepen. Hier komt alles samen.

  

Zie een stad die door de eeuwen heen is veranderd maar in essentie gelijk is gebleven. Waar je met een blos op je wangen geniet van cultuur, kunst en het samenzijn. Of dat nou met familie, collega’s of vrienden is. Dit is jouw ontmoetingsplek. Jouw inspiratie en ademruimte in het drukke bestaan. Blumé is een ontmoetingsplek. Biedt inspiratie en ademruimte in ons drukke bestaan. Hier floreer je, kun je connecten en voel je de symbiose tussen het stadse en de natuur.

 

Tussengerecht 1_2 Blumé.jpg
Hoofd Blumé.jpg
Tussengerecht 2 Blumé.jpg
Tussengerecht 3 Blumé.jpg
Desert Blumé.jpg

 

Restaurant Blumé biedt moderne en elegante gerechten aan. Het menu is samengesteld om de ultieme smaakbeleving te creëren. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een 3-, 5- en 7-gangen tasting menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ervaart u ware gastronomie op gebied van textuur, smaak en beleving.

 

Garde Hotels