Souterrain 1634
Na het succes van ’t Tuintje van Halbert afgelopen zomer opent Restaurant Blumé opnieuw een bijzonder pop-up restaurant. Dit keer speciaal voor de flexitariër, want wie denkt er tegenwoordig niet na over bewust eten? Op een plek vol historie en karakter: het Souterrain van Hotel Corps de Garde, gelegen aan de
Oude Boteringestraat 74 in Groningen.
Groente in de hoofdrol
Chef Henrice Dijks (Restaurant Blumé) heeft samen met collega Jarno Lucas (Hotel Corps de Garde) een bijzondere menukaart ontwikkeld, waarin groenten de absolute hoofdrol spelen. Gasten kiezen uit zes verfijnde vegetarische gerechten en kunnen optioneel vis- of vleessupplementen toevoegen. Dit concept sluit aan bij de groeiende trend van flexibel en duurzaam eten. De intieme setting zorgt voor een unieke, persoonlijke beleving.
We hebben een beperkt aantal plekken, dus reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel.
Openingsperiode: donderdag 30 oktober t/m zaterdag 29 november
Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur
Locatie: Het Souterrain, Hotel Corps de Garde – Oude Boteringestraat 74 te Groningen

